3 liralık kuponla 542 bin lira kazandı
Emekli işçi, büyük ikramiyeyi kazandı

Sayısal Loto’nun bu haftaki 6 sihirli rakamını bilen 5 kişiden birisinin Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde oturan emekli işçi olduğu ortaya çıktı. 3 liralık kuponla büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin tek katlı ahşap evde, birisi engelli olan iki yeğeni ve kız kardeşiyle yaşadığı, kışlık yakacağı için bankadan kredi çektiği ifade edildi.
Milli Piyango Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sayısal Loto 6/49′un bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye 5′e bölünürken, 9, 11, 18, 27, 36, 41 rakamlarını doğru tahmin eden 5 kişiden birinin Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde yaşayan 55 yaşındaki emekli Kazım Danabaş olduğu ortaya çıktı.
Bu rakamları doğru tahmin ederek 542 bin 350 lira 30 kuruş kazanan Danabaş’ın tek katlı ahşap evinde biri engelli olan 2 yeğeni ve kız kardeşiyle birlikte yaşadığı, 3 liralık kuponla milyonların ortağı olduğu belirtildi.
15 yaşından itibaren şans oyunları oynadığını, 40 yıl önce Spor Toto oynamaya başladığını söyleyen talihli Danabaş, “Devamlı at yarışı oynuyordum. 13 yıldır da düzenli olarak Sayısal Loto oynuyorum. Bu hafta da 3 liralık kupon oynadım ve büyük ikramiye bana çıktı. Çok mutluyum” diye konuştu.
Kışlık odun ve kömürünü alabilmek için kısa süre önce bir bankadan bayram kredisi çektiğini anlatan talihli, “Bu benim ve ailem için en büyük bayram hediyesi. Odun kömür almak için geçtiğimiz günlerde bankadan kredi çekmiştim. Şu anda çifte bayram yapıyorum” diye konuştu. Kazım Danabaş, lotodan kazandığı ikramiyeyle ilk olarak bir ev alacağını, ablası ve yeğenlerine artık daha iyi bakacağını anlatırken, “Bu parayı en iyi şekilde değerlendireceğim. Kışın yağan kar sonrasında evimizin çatısı çökmüştü. 2 odalı kerpiç evde yaşıyoruz” dedi.
Kuponunu bir bankaya teslim ettiğini kaydeden talihlinin hiç evlenmediği, son olarak bir terzide çalıştığı öğrenildi.






