AVŞAR ILE TATLITUĞ CANLI YAYINDA KAPIŞTI

AVŞAR ILE TATLITUĞ CANLI YAYINDA KAPIŞTI

Hülya Avşar, “Komser Şekspir” dışındaki bütün projelerde tek tip oyunculuk yaptığını söylediği Kadir İnanır’ın ardından Kıvanç Tatlıtuğ’u da diline doladı.

Hülya Avşar, “Komser Şekspir” dışındaki bütün projelerde tek tip oyunculuk yaptığını söylediği Kadir İnanır’ın ardından Kıvanç Tatlıtuğ’u da diline doladı.

“İster Dinle, İster Seyret” programına telefonla bağlanan Avşar, “Şimdi görüyorum ki, çok yakışıklı çok başarılı gençler oluşmaya başladı. Ama onların jön olup olmadığına 5 – 6 sene sonra sormak lazım. Bir dizide oynadı ve başarılı oldu diye onlara jön diyemem” dedi.

SİNEMA FİLMİNDE OYNAMAK ÇOK MU MÜHİM?

Tatlıtuğ, “Ben merak ediyorum sinema filminde mi oynamak lazım jön olabilmek için? Önemli mi sinema filmi?” diyerek Avşar’a karşı çıktı. Avşar da “Sinema filmi çok önemli. Dizide de başarılı olmak çok önemli. Dizideki başarıya göre karar vermek gerekmiyor. 5 sene sonra aynı tavrı sergileyecekse işte o zaman jön diyebiliriz. Şimdi jön adayları diyebiliriz” diye konuştu

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz