Deniz Seki’ye lahmacun yasağı!

Deniz Seki’ye lahmacun yasağı!

Bin mahkûm arkadaşına, iki bin 500 lahmacun ve ayranla iftar yemeği vermek isteyen Seki’ye cezaevi yönetiminden izin çıkmadı.

denizkututut

UYUŞTURUCU kullanmak ve ticaretini yapmak suçlamasıyla 24.5 yıl hapsi istenen ünlü popçu Deniz Seki’nin hevesi kursağında kaldı!

Yedi aydır Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi’nde yatan Seki, ramazan öncesi
mahkûm arkadaşlarına lahmacunlu ayranlı iftar vermek için avukatı aracılığıyla cezaevi yönetimine başvuruda bulundu. Ünlü popçunun kardeşi Serkan Seki, bin mahkûma verilecek iftar için bir kebapçıyla anlaştı.

KANDİL SİMİDİNİ DE DAĞITAMADILAR

SERKAN Seki, ablasının isteği doğrultusunda 2 bin 500 lahmacun ve ayran siparişi verdi. Ancak cezaevi yönetimi dışarıdan yiyecek ve içeceğin içeri sokulmasının yasak olduğunu gerekçe göstererek Deniz Seki’nin iftar isteğini reddetti. Seki’nin ramazan öncesi Berat Kandili’nde de mahkum arkadaşlarına bin adet kandil simidi dağıtmak istediği, ancak talebinin aynı gerekçeyle geri çevrildiği öğrenildi.

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz