FACEBOOKTA Şifre tuzağina dikkatt

FACEBOOKTA Şifre tuzağina dikkatt

FACEBOOK’TA ŞİFRE TUZAĞI!

Eğer şifrenizle ilgili uyarı alıyorsanız, dikkat edin!Facebook şifreniz başınıza iş açabilir!

Virus yüklü yeni bir e-posta, Facebook şifrenizin sıfırlandığını ve yeni şifre oluşturmanız için e-postadaki eklentiyi açmanızı istiyor.

Ünlü anti-virus yazılım şirketi McAfee’nin açıklamasına göre eğer eklentiyi açarsanız birkaç çeşit kötü yazılımın yanı sıra şifrelerinizi çalan bir program da bilgisayarınıza yüklenecek.

Facebook geçtiğimiz günlerde sitesinde, virusün e-postada görüldüğü anda silinmesiyle ilgili kullanıcılarını uyardı.

McAfee’nin kötü amaçlı yazılım araştırma ve komünikasyon müdürü Dave Marcus, hacker’ların Asya, Avrupa ve Amerika’ya bu virüslu e-postadan on milyonlarca yolladığını tahmin ediyor. “Yeminiz Facebook ise eklentiye tıklayabilecek 400 milyon potansiyel kullanıcınız var. %10 başarılı olsanız 40 milyon kullanıcı eder.”

E-POSTA’DA NE YAZIYOR?

E-postanın konu kısmında “Facebook password reset confirmation customer support (Facebook şifre sıfırlama onayı müşteri desteği)” yazıyor

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz