Fenerbahçe deplasman maçı için hazırlanıyor

Fenerbahçe deplasman maçı için hazırlanıyor

FENERBAHÇE DAYANIKLILIK VE ÇABUKLUK ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla, 28 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00′de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.
Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu.

Antrenman, üst sahada yapılan dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Daha sonra alt sahaya geçen oyuncular 5 grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından, antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi.

Bu arada oyunculardan Gökhan Gönül, Önder, Bekir, Hasan, Okan, Berk, Gökay, Alex, Gökhan Ünal ve Semih, antrenman öncesi salonda fitness çalışması yaptı.

Sakatlığı süren oyuncu Mehmet Topuz antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Oyunculardan Uğur Boral ve Güiza, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Taktik ağırlıklı çalışmalara kadar takımla antrenmanı sürdüren Özer ise, bu çalışma başladıktan sonra Dolu Arslan ile yapılan çalışmalara katılarak antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, 26 Temmuz Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve saat 18.00′de başlayacak basına açık antrenmanla Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz