Manga provasını bitirdi

Manga provasını bitirdi

MANGA İLK PROVASINI TAMAMLADI

Bugüne kadar gizli tutulan kıyafetler ve sahne gösterisi bu provada Manga’yı izleyen uluslararası basına sunuldu.

Koreografisini Kanadalı sanatçı Genevieve Cleary’nin yaptığı Manga’nın sahne şovu performansı salonda bulunanların olumlu tepkilerini aldı. İngiliz dansçı Natalie Marrable sahnede robot ve siber kadın kostümü ile izleyenlerin dikkatini çekti.

Sahne şovuna paralel olarak Manga’nın kıyafetleri uzay çağının çizgilerini taşıyordu. Que tasarımcıları tarafından hayata geçirilen kıyafetler ve robot dansçı kızın sahnelediği şov, şarkının “aynı olabiliriz” temasını destekledi.

Dört kez tekrarlanan provada ışık ve kamera açıları 2. yarı final gecesi için ayarlandı.

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz