Sayısal çekilişinde 6 bilen 2 kişi

Sayısal çekilişinde 6 bilen 2 kişi

SAYISAL LOTO’DA İKİ KİŞİ 6 BİLDİ

Sayısal Loto’nun bu haftaki çekilişinde, 6 bilen 2 kişi, 667 bin 858 lira 85′er kuruş ikramiye kazandı

Çekilişte numaralar 9, 10, 25, 33, 41 ve 47 olarak belirlendi.

Milli Piyango Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu hafta 5 bilen 499 kişi 1206 lira 5′er kuruş, 4 bilen 26 bin 450 kişi 13′er lira ve 3 bilen 311 bin 134 kişi 3 lira 40′ar kuruş ikramiye alacak.

İkramiye kazanan talihlilerin, kuponlarını İstanbul-Bayrampaşa ve Çorum-Merkez’deki bayiden yatırdığı bildirildi.

Sizde Yorum yapın

*
Sizin bir script,virus ya da zararli bir yazilim olmadiginizi, asagidaki kodu dogru girerek yapacaginiz yorum ile anlamis olacagim. Guvenlik geregi yapilan bir uygulamadir. Girmeniz gereken kodun uzerine tiklayarak, kodlari sesli olarakda dinleyebilirsiniz. Bu resme tiklayarak harfleri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Guvenlik kodunu sesli dinle

Sohbet'e Giriş

Nickinizi yazınız
Şifrenizi yazınız (yoksa boş bırakınız.)
RuzgarFM.NeT Sohbet Odalarına Hoş Geldiniz. Sitemizde Keyifli Sohbet Edebilir Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Kurallarımıza Uymanızı Rica Eder KeyifLi SaatLer DiLeriz